Avoin hakemus - Sihteerit - Vaasan sairaanhoitopiiri

Onko sinulla kokemusta hoitoalasta? Onko sinulla hallinnon alaan liittyvä koulutus? Kirjoitatko näppärästi tietokoneella? Oletko nopea oppimaan uusia asioita? Työskenteletkö itsenäisesti ja järjestelmällisesti? Hallitsetko sekä suomen että ruotsin kielen? Pidätkö asiakaspalvelusta? Haluatko työskennellä moniammatillisessa tiimissä? Jos vastasit myöntävästi ainakin kolmeen edellä mainituista kysymyksistä, saatat olla seuraava työkaverimme.

Vaasan keskussairaala tarjoaa lyhyitä keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia osastonsihteerin ja hallinnon sihteerin tehtävissä. Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi ja valmiuksistasi. Huomaa, että työ vaatii 18 vuoden ikää. Hakemuksesi on voimassa 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonsihteerit:
Palvelupäällikkö Tuija Hirvelä
Puh. 044 323 4806
Muut sihteerit:
Rekrytointisuunnittelija Sabina Bäckman
Puh. 040 143 4801
etunimi.sukunimi@vshp.fi

Lisätietoja

Vasa sjukvårdsdistrikt

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!


Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat