test

Avoin hakemus, sihteerityö

Hakuaika päättyy  31.12.2023 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Kaikki avoimet työpaikat löydät verkkosivuiltamme omahame.fi.

Meillä on säännöllisesti tarjolla eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia ja keikkatyötä osastonsihteereille. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa työpaikkaa avoimista työpaikoista, jätä avoin hakemus ja kerro, millaista työtä etsit. Työtehtävät vaihtelevat työyksikön mukaan sisältäen asiakaspalvelua, laaja-alaisia potilashallintoon liittyviä toimistotehtäviä sekä potilaskertomustekstien, lausuntojen ja lähetteiden puhtaaksikirjoittamista. Työhön voi sisältyä myös ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Hyvät tekstinkäsittelytaidot luetaan eduksi.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun työsuhteen keston mukaisesti. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä.

Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Käytössä on koeaika. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

rekry@omahame.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

1.1.2023 toimintansa aloittava Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 6 500 työntekijän yhteisö. Se on täysin uusi toimija, organisaatio ja työnantaja. Haluamme rakentaa Oma Hämeelle erinomaiset työolot ja edistää uudenlaista johtamista. Uskomme, että hyvästä työntekijäkokemuksesta syntyy myös hyvää asiakaskokemusta. Meillä työstään innostuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat toimivien palvelujen ja asiakastyytyväisyyden lähde. Haluamme tarjota Suomen parhaita sote- ja pelastusalan työpaikkoja. Tervetuloa joukkoon!

Tutustu työnantajaan