test
Avoin hakemus - Tekninen ala - Vaasan sairaanhoitopiiri

Oletko nopea oppimaan uusia asioita? Onko sinulla tutkinto tai työkokemusta seuraavilta tekniikan alueilta: sähköala, kuljetusala, LVI ja automaatio tai rakennusala? Työskenteletkö itsenäisesti? Silloin saatat olla seuraava työkaverimme.

Vaasan keskussairaala tarjoaa silloin tällöin lyhyitä keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia teknisellä sektorilla. Työtehtävät voivat liittyä sähköön, viestintätekniikan järjestelmiin, sairaalatekniikkaan, pienelektroniikkaan, LVI:hin ja automaatioon, kiinteistöhuoltoon, ulkotöihin, lähettipalveluihin tai vahtimestarityöhön. Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi sekä tutkinnostasi, työkokemuksestasi ja muista mielestäsi asiaankuuluvista valmiuksistasi. Huomaa, että työ vaatii 18 vuoden iän. Otamme sinuun yhteyttä, jos kuvaukseesi sopiva työskentelymahdollisuus avautuu. Hakemus on voimassa 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja

http://www.vaasankeskussairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Ulf Stenbacka
Puh. 040 669 2001
ulf.stenbacka@vshp.fi

Lisätietoja

Vaasan sairaanhoitopiiri

Vaasan keskussairaala tarjoaa laadukasta erikoissairaanhoitoa kahdella kielellä. Lääketieteellinen toimintamme on korkeatasoista, ja sitä leimaa laaja-alainen laatu- ja potilasturvallisuustyö. Tarjoamme 2100 työntekijällemme hyvän työpaikan, jossa panostetaan osaamisen kehittämiseen ja työviihtyvyyteen. Tervetuloa meille!


Osoite: Hietalahdenkatu 2-4, 65130 Vaasa

Sinulle suositellut työpaikat