test

Avoin hakemus - Terveydenhoitaja äitiys- ja lastenneuvola, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Haemme terveydenhoitajia lyhyt- ja pidempiaikaisiin sijaisuuksiin Kokkolan, Lestijokilaakson ja Perhonjokilaakson äitiys- ja lasten neuvolassa sekä opiskelu- ja kouluterveydenhuollossa.Avointa toimea/sijaisuutta haetaan täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.soite.fi/tyopaikat

Meillä on tarjolla mielenkiintoista, monipuolista ja merkityksellistä työtä eri ikäisten lasten, nuorten ja perheiden parissa erilaisissa työyhteisöissä. Odotamme hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta myös kykyä tehdä yhteistyötä tiimin ja verkoston jäsenenä.

Työ on päivätyötä.

Palkkaus määräytyy voimassa olevan työehtosopimuksen sekä hyvinvointialueella tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Paikat täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa neuvolapalveluiden osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo, 044 730 7971
Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon osastonhoitaja/vastuualuejohtaja Anu Vähärautio, 040 804 3360


Kokkolan seutu kasvaa ja kehittyy voimakkaasti. Alueelta voi hyvin löytyä työpaikka myös kumppanille tai puolisolle. Tutustu seudun tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa kokkolaworks.fi

Kokkola 14.3.2023

KESKI-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

neuvolapalveluiden osastonhoitaja Jenna-Mari Ylitalo, 044 730 7971

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soite aloitti toimintansa 1.1.2017. Soite on maakunnallinen perus- ja erikoispalvelut sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut yhteenliittävä kuntayhtymä.

Tutustu työnantajaan