Avoin hakemus toimintaterapeutit - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme toimintaterapeuttia Eksoten terapiapalveluihin eripituisiin sijaisuuksiin. Tehtävät sijoittuvat eri puolille Eksoten aluetta. Odotamme innostunutta ja avointa työotetta, halua ja valmiuksia kehittää toimintaa sekä yhteistyökykyä. Edellytämme hakijalta ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutti.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, osastot, toimintayksikön esimies Ulla Kotro, p. 044 791 4643, fysio- ja toimintaterapiapalvelut, kotikuntoutus ja asumisen tuki, toimintayksikön esimies Riikka Lehmus, p. 040 127 4128 ja fysio- ja toimintaterapiapalvelut, pkl, toimintayksikön esimies Anne Pylkkönen, p. 040 651 3815 tai palvelupäällikkö Virpi Aralinna, p. 044 791 5525, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutuskeskus, Terapiapalvelut
Osoite: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari

130 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka