test

Avoin hakemus toimintaterapeutit

Hakuaika päättyy  31.12.2023 23:59

Haemme toimintaterapeutteja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen fysio- ja toimintaterapiapalveluihin eri pituisiin sijaisuuksiin. Sijaisuudet ovat kestoltaan yhdestä kuukaudesta enintään puoleen vuoteen.

Tehtävät voivat sijoittua eri työtehtäviin ja eri toimipisteisiin. Toimintaterapeutteja työskentelee:
- erikoissairaanhoidon ja kuntoutuskeskuksen osastoilla
- perusterveydenhuollon avovastaanotoilla sekä
- kotikuntoutuksessa.

Toimintaterapeutin asiakkaina ovat toimipisteestä riippuen monen ikäiset ja monella eri tavalla toimintakyvyltään oireilevat asiakkaat.

Arvostamme taitoa ammatilliseen vuoropuheluun moniammatillisessa ja monialaisessa kuntoutustyössä sekä valmiuksia uuden oppimiseen ja ongelmien ratkomiseen. Lisäksi arvostamme valmiutta ja halukkuutta palvelujen kehittämiseen, olipa kyse etävastaanotosta tai digitaalisten sovellusten tai kuntoutusteknologian käytöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu toimintaterapeutti.
Muista mainita hakemuksessasi työkokemuksesi alalta.

Määräaikaisissa sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa, joka on yleensä puolet määräaikaisuuden kestosta.

Sijaisuuksissa edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kaikkiin avoimeen hakuun osallistuneisiin ollaan yhteydessä ja sijaisuudet määräytyvät yksiköiden tarpeiden mukaan. Tämä avoin haku on voimassa vuoden 2022 loppuun.

Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, avoterapiat, toimintayksikön esimies Anne Pylkkönen, p. 040 651 3815
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, osastot, toimintayksikön esimies Ulla Kotro, p. 044 791 4643
Fysio- ja toimintaterapiapalvelut, kotikuntoutus, toimintayksikön esimies Maija Kokkinen, p. 040 139 0460
Palvelupäällikkö Virpi Aralinna, p. 044 791 5525
etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Etelä-Karjalan hyvinvointialue muodostuu jo pitkään yhteistyötä tehneistä Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri Eksotesta sekä Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta. Olemme jo yli kymmenen vuotta toimineet integroituneena sote-organisaationa. Hyvinvointialue tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä ja yksi Suomen tehokkaimmista hyvinvointialueista. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan