Avoin hakemus, toimistotyö - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Voit jättää avoimen hakemuksesi Eksoten toimistopalveluihin eripituisiin sijaisuuksiin.

Henkilöstömme työskentelee erilaisissa toimistoalan työtehtävissä terveys- ja hyvinvointiasemilla, keskussairaalassa, perhe- ja sosiaalipalveluissa, tekstinkäsittelyssä, puhelinpalvelussa ja hallinnossa.

Pääasiallisesti työ on päivätyötä päivystysyksikköä lukuun ottamatta. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, ennakkoluulottomuutta ja ahkeraa työotetta.

Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa ammattiopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto tai niitä vastaavaa aikaisempi tutkinto sekä aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Hakemuksesi tallennetaan rekrytointitietokantaamme. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Suoriin kyselyihin emme valitettavasti voi vastata.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

-

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimistopalvelut
Osoite: Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale, Taipalsaari

132 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 132 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.

Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.