Skip to main content
test
Avoin hakemus, yleinen - Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays

Tarjoamme monipuolisia ja merkityksellisiä tehtäviä Suomen toiseksi suurimmassa sairaalassa. Meillä on runsaasti kiinnostavia työmahdollisuuksia terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaisille, vastavalmistuneille ja opiskelijoille.

Sairaaloissamme Tampereella, Nokialla, Valkeakoskella ja Sastamalassa työskentelee terveydenhuollon, hallinnon ja huollon ammattilaisia. Osa meistä tekee tieteellistä tutkimusta toimintamme ja koko suomalaisen terveydenhuollon kehittämiseksi.

Mikäli et löytänyt nyt sopivaa avoinna olevaa virkaa tai toimea, voit jättää avoimen hakemuksen. Hakemuksia käsittelevät eri alueiden rekrytoivat esimiehet, jotka ottavat sinuun yhteyttä, mikäli sopiva tehtävä tulee avoimeksi.

Huomioithan, että avoimella hakemuksella ei voi hakea virkoja ja toimia, joista on erillinen ilmoitus sivustollamme.

Mikäli olet kiinnostunut sairaanhoitajan, lähihoitajan, sairaalahuoltajan tai välinehuoltajan keikkatöistä (alle 13 vrk) tai sijaisuuksista (alle 6 kk), täytäthän niihin löytyvän oman keikkatyöhakemuksen. Voit määritellä hakemukseen myös toiveesi sijaisuuden pituudesta.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.

Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat