Skip to main content
test
Avoin haku amanuenssit (id948) - Siun sote

Siun sotessa on tarjolla amanuenssuureja erikoissairaahoidossa sekä perusterveydenhuollon Siilaisen sairaalassa.

Erikoissairaanhoitoon haetaan aina ensisijaisesti UEF-kiintiön kautta, mikäli opiskelet Itä-Suomen Yliopistossa. Jos kiintiössä on vapaita paikkoja, näitä voivat hakea myös muut opiskelijat.

Otamme opiskelijoita myös suoralla haulla meille Siun sotelle. Ilmoita hakemuksessasi opintojenvaihe sekä työkokemus. Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Kesän amanuenssuureja haetaan joulukuussa keskitetyssä haussa. Tällä haulla voi hakea vain kevään, syksyn ja talven amanuenssuureihin.

Siun sotella on vuokrattavana omia kalustettuja soluasuntoja sairaalan vierestä sekä maakunnista edulliseen 9€/vrk tai 130€/kk hintaan, kysy lisätietoja soluasunnot@siunsote.fi.

Lisätietoja voit kysyä: laakari@siunsote.fi rekrytointiasiantuntija Päivi Hirvonen p. 013 330 9937 tai ylilääkäri Mervi Karttunen p. 013 330 7173

HUOM! Jos olet opiskellut lääkäriksi EU:n ulkopuolella, niin liitä hakemukseen Valviran hyväksyntä ja kielitodistus, jos äidinkielesi on joku muu kuin suomen kieli. Vaadimme vähintään keskitason osaamista suomen kielessä.

Jätä hakemus sähköisesti.

TERVETULOA MEILLE SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!

Kaikki 14 kuntaamme löi hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Laajan päivystyksen sairaalamme kruunattiin NLY-kyselyssä viiden tähden koulutuspaikaksi. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Tule tekemään itsellesi unelmien työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-948
  • 20.3.2018 - 31.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaKunta

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat