Skip to main content
test
Avoin haku fysioterapeutin tehtävään - Coxa

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia.

Saamme positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta sekä erinomaisesta ammattitaidosta ja näitä piirteitä arvostamme myös sinussa. Voit olla kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut fysioterapeutti, tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kaikille. Tärkeintä on, että potilas on työsi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hoitotyön johtaja Minna-Riikka Rantala (minna-riikka.rantala@coxa.fi), puh 03 3117 8163.

Lisätietoja

Fysioterapia

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Sinulle suositellut työpaikat