Skip to main content
test
Avoin haku ikääntyneiden palveluihin - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haluatko tehdä arvokasta ja arvostettua työnkuvaa vanhustenpalvelujen parissa? Haluatko auttaa niitä, jotka ovat omalla työpanoksellaan olleet rakentamassa Suomea ja näin ansainneet heille kuuluvat ikääntyvien palvelut? Jos vastaat kyllä, niin meillä on paikka sinulle. Tule mukaan reippaaseen työyhteisöön, jossa olet meille tärkeä työyhteisön jäsen ja se myös tuntuu! Laita hakemusta tulemaan ja kuulet meistä sekä tarjolla olevista mahdollisuuksista, jotka eivät todellakaan lopu kesken!

Haemme lähi- ja sairaanhoitajia ikääntyneiden palveluihin niin asumispalveluiden kuin kotihoidon tehtäviin eri puolille Etelä-Karjalaa.
Mikäli avoimissa hauissa ei ole sinua kiinnostavaa tehtävää tarjolla, voit tämän haun kautta osoittaa kiinnostuksesi työskentelyyn Eksotella.

Eksote tuottaa palvelua maakunnan kotihoidossa sekä ikääntyneiden asumispalveluiden yksiköissä. Tämän avoimen haun kautta voit hakea ikääntyneiden palveluihin lähi- tai sairaanhoitajan tehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on nimikesuojatun lähihoitajan tutkinto tai laillistetun sairaanhoitajan tutkinto.

Hoitotehtävissä edellytyksenä on voimassa oleva Eksoten lääkelupa, jonka suorittaminen mahdollistetaan tehtävän alussa.

Kotihoidossa työtehtävissä tarvitaan monissa yksiköissä ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta. Tehtävissä suoritetuista matkoista maksetaan kilometrikorvaukset.

Määräaikaisissa tehtävissä voidaan käyttää koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta (max. 6 kk).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipalvelut, p. 040 651 1300 ja rekrytointipalvelut@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat