test

Avoin haku, Puhtauspalvelut

Hakuaika päättyy  31.12.2023 23:59

Kiinnostaako sinua sairaala- ja laitoshuoltajan työt Kymenlaakson hyvinvointialueella?
Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä sosiaali- ja terveysalan kohteidemme puhtaanapidon tehtävissä!

Työkohteesi voi olla toiveesi mukaan Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa, Virolahdella tai Miehikkälässä.

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli et löytänyt sinulle sopivaa tehtävää tällä hetkellä avoimista työpaikoistamme. Mikäli sopivia työtehtäviä tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä!

Katsomme puhtaanapidon tehtäviin eduksi alan kokemuksen, koulutuksen ja hygieniapassin. Hyvä ja kiinnostunut asenne on kuitenkin meille tärkeintä koulutuksen ja kokemuksen edellä. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuutta oppisopimuskoulutukseen, jonka aikana sinun on mahdollista suorittaa työn ohella puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto. Edellytämme puhtauspalveluissa riittävää suomen kielen osaamista.

Kerro meille avoimessa hakemuksessasi, minkälaisista tehtävistä olet kiinnostunut puhtauspalveluiden parissa. Kerrothan lisäksi, millä alueella olet kiinnostunut työskentelemään.

Tervetuloa osaajien joukkoon!

Tutustu yhtiömme toimintaan ja puhtauspalveluihin: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/kymen-tuki/

Pinja Halttunen
Rekrytointikoordinaattori
pinja.halttunen@kymenhva.fi
p. 040 661 5976

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kymen Tuki eli Kymenlaakson hyvinvointialueen tuki- ja kiinteistöpalvelut Oy on Kymenlaakson hyvinvointialueen konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa yli 500 ammattilaisen voimin monipuolisia sosiaali- ja terveydenhuollon tukipalveluita mm. rakennuttamisen, puhtauspalvelujen, kiinteistönhuollon, sisäisen logistiikan, hoitolaitekeskuksen, lääkintätekniikan, kuljetusten sekä toimitilapalveluiden saralla.

Tutustu työnantajaan