Skip to main content
test
Avoin harjoittelijahakemus - 2M-IT

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri harjoittelutehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri antavat otolliset asetelmat harjoittelussa menestymiselle.

Kerro meille hakemuksessasi millä paikkakunnalla, minkä tyyppisissä tehtävissä ja kuinka pitkän harjoittelun haluaisit meillä toteuttaa.

Lisätietoja

http://www.2m-it.fi
https://2m-it.fi/rekrytointi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Rasi, henkilöstöjohtaja
puh. 044 223 1920
sari.rasi@2m-it.fi

Lisätietoja

2M-IT

Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Me 2M-IT:läiset työskentelemme Suomen suurimmassa julkisomisteisessa sote-ict-yhtiössä ja haluamme rakentaa hyvinvoivaa sekä menestyvää Suomea. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Sinulle suositellut työpaikat