Skip to main content
test
Avoin harjoittelijahakemus Monetra Ouluun - Monetra Oy

Monetra Oulu Oy:ssä on harjoittelupaikkoja opiskelijoille monipuolisissa tehtävissä Oulussa ja Raahessa.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden lisäksi myös hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki- sekä asiakirja- ja tietosuojapalveluissa.

Esimerkiksi Monetra Oulu Oy:n Lähipalvelut tarjoavat harjoittelupaikkoja. Lähipalvelut tuottavat asiakkaillemme talouden ja hallinnon tukipalveluita ja erilaisia palvelukokonaisuuksia. Lähipalveluissa tehdään monipuolisia tehtäviä asiakkaidemme päivittäisten toimintojen sujumiseksi. Tehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, esimiesten avustaminen ja yleishallinnollisten tehtävien hoitaminen, tehtävänimikkeinä esimerkiksi koulusihteeri, henkilöstösihteeri, talousassistentti ja hallintosihteeri. Monetran Kaupunkilaispalvelut tarjoaa harjoittelupaikkoja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä mm. Oulu10-palveluissa.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta Monetra Oulussa, jätä avoin hakemuksesi tämän ilmoituksen kautta. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota harjoittelupaikka sinulle.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tarvittaessa: rekrytointi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oulu Oy

Monetra Oulu Oy on kuntaomisteinen osakeyhtiö, jonka palveluvalikoima tarjoaa ratkaisun kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Tuotamme asiakkaillemme talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut. Työntekijöitä Monetrassa on noin 700 henkilöä. Monetran toimipisteet sijaitsevat Oulussa, Raahessa, Sodankylässä, Haapavedellä, Jyväskylässä, Kainuussa ja Turussa.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat