Skip to main content
test
Avoin harjoitteluhakemus - Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä

Tarjoamme monipuolisia harjoittelu- ja työssäoppimismahdollisuuksia useissa eri yksiköissämme Seinäjoella, Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa ja Tervajoella.

Keskeisimmät palvelumme ovat vammaispalvelut, lapsi- ja perhepalvelut, lastensuojelupalvelut, työikäisten palvelut, tieto-, neuvonta- ja innovaatiopalvelut, talous-, hallinto- ja henkilöstöpalvelut sekä kiinteistö-, logistiikka- ja hankintapalvelut.

Kerro meille hakemuksessasi millä paikkakunnalla ja minkä tyyppisissä tehtävissä harjoittelun/työssäoppimisjakson voisit meillä toteuttaa.

Myös harjoittelussa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.eskoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Kuivamäki, puh. 050 474 6927, tiina.kuivamaki@eskoo.fi

Lisätietoja

Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, Palvelujen vastuualue, Henkilöstöresurssikeskus

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo toimii yksilöllisen elämän tukijana ja sosiaalihuollon erityispalvelujen tuottajana. Toimimme pohjalaismaakunnissa ja tarjoamme myös valtakunnallisia palveluja. Olemme erikoistuneet vammaispalveluihin ja lastensuojeluun.

Eskoo on asiakaslähtöinen osaaja, palvelujen tuottaja ja kehittäjä. Me Eskoossa ajattelemme, että jokaisella ihmisellä on oikeus hyvään ja yksilölliseen elämään. Työtämme ohjaavia arvoja ovat ihmisarvon kunnioittaminen, vastuullisuus ja uudistumiskyky. Saamme tehdä merkityksellistä ja palkitsevaa työtä.

Eskoossa työskentelee noin 300 alan ammattilaista. Panostamme vahvasti henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Päätoimipaikkamme on Seinäjoella ja muut palveluyksikkömme sijaitsevat Kristiinankaupungissa, Pietarsaaressa sekä Tervajoella Vaasan Vähäkyrössä.

Tutustu meihin www.eskoo.fi eskoossa.fi-verkkolehdessä Facebook sivuillamme https://www.facebook.com/eskoossa/

Tule meille töihin!


Osoite: 60280 Seinäjoki
Eskoon sosiaalipalvelujen kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat