Skip to main content
test
Avoin työhakemus Lieksan kaupungille - Lieksan kaupunki

Haluaisitko työskennellä Lieksan kaupungilla, Kolin kansallispuiston kupeessa? Jätä meille avoin sähköinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työkokemuksestasi ja siitä, millaista työtehtävää tai työharjoittelupaikkaa olet etsimässä. Sopivien paikkojen avautuessa olemme sinuun yhteydessä.

Huomioithan, että avoimen hakemuksen kautta ei voi hakea avoinna olevia tehtäviä, joista on Kuntarekryssä erillinen ilmoitus.

Tervetuloa rempseään joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lieksan kaupunki, kirjaamo@lieksa.fi

Lisätietoja

Lieksan kaupunki

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa – Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat