test
Avoin työhakemus toimistopalveluiden tehtäviin - Siun sote

Avoin haku toimistopalveluiden tehtäviin

Mikäli olet kiinnostunut sihteerityön sijaisuuksista, voit jättää hakemuksen alla olevasta JÄTÄ ILMOITUS-kohdasta.

Hakemuksen jätettyäsi otamme tarvittaessa yhteyttä ja kutsumme Sinut haastatteluun. Hakemuksia käsittelevät palveluesimiehet ja hakemus on voimassa 1 vuoden.

Ehdoton vaatimus tehtävään on 18- vuoden ikä. Edellytämme vähintään keskiasteen soveltuvaa ammattitutkintoa. Toivomme lisäksi kokemusta sihteerityöstä.

Toimistopalveluiden henkilöstö työskentelee Siun soten organisaatiossa Pohjois-Karjalan ja Heinäveden alueella sairaala-, perusterveydenhuolto-, hallinto- ja sosiaalipalveluissa. Työn päämääränä on tukea tutkimus-, hoito- ja päätöksentekoprosessia yhteistyössä muun henkilökunnan kanssa.

ARVOSTAMME
-Joustavaa ja positiivista asennetta
-Kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin
- Asiakaspalvelumyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta
-Innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä
-Mediatri- järjestelmän osaamista

-Terveyden- ja sosiaalihuoltoalan tuntemusta
-Työkokemusta vastaavista tehtävistä

-Hyvää suomen kielen taitoa

Työnantajalla on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva todistus työelämän tietosuojalain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Huumausainetestiä koskeva todistus voidaan vaatia tietyin edellytyksin sekä työhönoton yhteydessä että palvelussuhteen aikana. Kuntayhtymän päihdeohjelmassa (Päihteetön työpaikka) määritellään huumausainetestejä koskevat käytännöt ja periaatteet

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-130
  • 1.1.2017 - 31.12.2022 23:59
  • Pohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat