Skip to main content
test
Avopalvelujen johtaja, Vanhus- ja vammaispalvelut - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Avopalvelujen johtajan tehtävä on johtaa Turun kaupungissa vanhus- ja vammaispalveluissa ikäihmisten avopalveluiden kokonaisuutta.

Vanhusten avopalvelut koostuu laajasta kokonaisuudesta, johon kuuluu kotihoito, ikäihmisten palveluohjaus, omaishoidontuki, kotiutumistiimi, Resurssienhallintayksikkö ja Hyvinvointikeskukset. Vanhusten avopalveluiden kokonaisuudessa työskentelee yhteensä noin 862 työntekijää.

Vanhusten avopalvelujen johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää vastuullaan olevan kokonaisuuden toimintaa, edistää laadukkaiden toimintaprosessien kehittämistä ja vastata henkilöstön johtamisesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.

Avopalvelujen johtajalla tulee olla laaja-alainen näkemys ikäihmisten avopalveluiden nykytilasta ja sen kehittämisestä.
Avopalvelujen johtajalla tulee olla kyky strategiseen ajatteluun ja vahvaa osaamista operatiiviseen johtamiseen omalla vastuualueellaan.
Lisäksi edellytetään useamman vuoden kokemusta suurten organsaatioiden johtamisesta ja näyttöä menestyksellisestä ja innostavasta ihmisten johtamisesta. Avopalvelujen johtajan tulee reagoida nopeasti ja joustavasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä edellytetään hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Työtehtävä tarjoaa näköalapaikan tämän päivän ikäihmisten palveluihin ja sen kehittämistyöhön.

Vakituinen virkasuhde alkaa 1.12.2022, mutta virkaan valitun tulee aloittaa tehtävässä sijaisena jo elokuussa 2022.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelualuejohtaja Sari Ahonen, p. 050 553 2447, sari.ahonen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Avopalvelujen yhteiset toiminnot

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Linnankatu 39, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat