Vehmaan sosiaali- ja terveyslautakunta julistaa haettavaksi

AVOPALVELUOHJAAJAN VIRAN VANHUSPALVELUISSA

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja innovatiivista vanhusten avopalveluohjaajaa vakituiseen virkasuhteeseen 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Vehmaalla avopalveluohjaaja edistää ikääntyvän väestön hyvinvointia, terveyttä, toimintakykyä ja sosiaalista osallisuutta.

Ikääntyneiden avopalveluohjaajan työtehtäviin kuuluu ikäneuvolan luotsaamineen, asiakkaiden monipuolinen palveluohjaus ja -neuvonta, palvelutarpeen arviointi ja hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen. Asiakasohjauksen tavoitteena on asiakkaiden kotona asumisen tukeminen mahdollisimman pitkään sekä asiakkaan hyvän elämänlaadun ja toimivan arjen turvaaminen. Avopalveluohjaajana autat myös asiakkaita tarvittavien etuuksien hakemisessa, järjestät palveluita ja varmistat niiden toteutumisen sekä teet kotihoidon palvelupäätökset.

Vanhusten avopalveluohjaaja toimii kotihoidon esimiehenä vastaten kotiin tuotettavien palvelujen kokonaisuudesta ja niiden kehittämisestä. Hoidat henkilöstöhallintoa, toteutat talouden ja toiminnan kokonaissuunnittelua sekä kehität ja seuraat. Vanhusten avopalveluohjaajan tehtäviin kuuluu omaisyhteistyön lisäksi myös yhteistyö muiden toimijoiden kanssa.

Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä motivoivaa työotetta. Lisäksi arvostamme vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä, moniammatillisuutta ja kuntouttavaa työotetta sekä kokemusta muistisairauksista. Katsomme eduksi, jos hakijalla on monipuolinen tuntemus ja työkokemus ikääntyneiden asiakkaiden hyvinvoinnin, elämänlaadun ja toimintakyvyn kokonaisvaltaisesta edistämisestä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, mielellään geronomi (AMK) tai soveltuva opistoasteen tutkinto. Tarjoamme Sinulle kannustavan työilmapiirin sekä reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön. Meiltä saat KVTESin mukaisen palkan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Lisätietoja antaa avopalveluohjaaja Pirjo Luotonen puh 044 360 3909 ja peruspalvelujohtaja Maria Silver maria.silver@vehmaa.fi.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, haku aika päättyy 28.09.2020 klo 12.00.

Lisätietoja

https://www.vehmaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Avopalveluohjaaja Pirjo Luotonen puh. 044 360 3909
Peruspalvelujohtaja Maria Silver maria.silver@vehmaa.fi.

Vehmaan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut
Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa, 23210 Vehmaa

Vehmaa on 2300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Vehmaa sijaitsee Turun (45km) ja Uudenkaupungin välissä (30km).