Skip to main content
test
Avopalveluohjaajan viransijaisuus 31.12.2022 asti - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana avopalveluohjaajan viransijaisuus osa-aikaisena 31.12.2022 saakka, 50% työajalla.

Hakijoilla tulee olla sosiaalityöntekijän tai sosionomin tai geronomin koulutus. Päävastuualueena ovat vammaispalvelu, kehitysvammahuolto, omaishoidontuki ja sotainvalidi/veteraaniasiat, palvelutarpeen arvioinnit sekä palveluohjaus. Avopalveluohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina ja valmistelijana päätöksissä. Eduksi katsotaan työkokemus edellä mainituista osa-alueista, oma-aloitteisuus, asiakaslähtöinen työote ja joustavuus.

Tehtäväkohtainen palkka on 2950,15 euroa ja työaikamuoto on toimistotyöaika, sijaisuus on 50% työajalla ja palkkauksella. Työn aloittamisajankohta voidaan sopia erikseen, sijaisuus voi mahdolli-sesti jatkua.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset sekä tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukainen todistus soveltuvuudesta.

Hakemus tulee jättää 30.5.2022 klo 15.00 mennessä, sähköisen hakulomakkeen kautta https://www.kuntarekry.fi (cv on mahdollista liittää liitetiedostona).

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen@kittila.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.


Osoite: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat