Skip to main content
test
Avosairaanhoidon ylilääkäri - Lohjan kaupunki

Lohjan terveyskeskuksessa tarjoamme perusterveydenhuollon palvelut alueemme 46 000 asukkaalle.

Haemme joukkoomme vakituiseen virkasuhteeseen avosairaanhoidon ylilääkäriä, joka toimii avosairaanhoidon lääkäreiden lähiesimiehenä ja vastaa arjen hallinnasta ja kehittämistyöstä alueellaan yhteistyössä johtavan ylilääkärin kanssa. Olemme Helsingin Yliopiston koulutusterveyskeskus ja ensi vuonna osa Länsi-Uudenmaan Hyvinvointialuetta.

Työtehtävät rakentuvat noin 50% kliinisestä ja 50% hallinnon työstä. Tehtävistä on mahdollista muokata myös tekijänsä näköinen kokonaisuus.

Hakijalta edellytämme erikoislääkärin pätevyyttä yleislääketieteessä tai soveltuvalla muulla erikoisallalla. Hallinnon ja koulutustyön kokemuksesta on etua tehtävässä.

Palkkaus määräytyy LS:n mukaan.
Kelpoisuusehto: Erikoislääkärin pätevyys soveltuvalla erikoisalalla.

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Haastattelut pidetään viikolla 50.

Lisätietoja antaa:
Valtteri Kiuru, puh. 0443743570, valtteri.kiuru@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.12.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-483-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Terveyspalvelut
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat