Avoterveydenhuollon palvelupäällikkö - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana mielenkiintoinen ja haastava virka 8.2.2021 klo 12 mennessä.

AVOTERVEYDENHUOLLON PALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA

Avoterveydenhuollon palvelupäällikkö toimii Peruspalvelukuntayhtymä Kallion alueen avoterveydenhuollon esimiestehtävissä työparinaan avoterveydenhuollon osastonhoitaja. Avoterveydenhuollon palvelupäällikön ensisijainen sijoituspaikka on Ylivieskan terveyskeskus.

Avoterveydenhuollon palvelupäällikkö toimii avoterveydenhuollon tulosyksikköjohtajana ja johtaa toimintaa ja vastaa henkilöstön johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Palvelupäällikkö toimii lähiesimiehenä Alavieskan ja Ylivieskan neuvoloissa (sis. opiskelija- ja kouluterveydenhuolto).

Palvelupäällikön virkaan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Edellytämme kokemusta terveydenhoitajan työstä, hyviä esimies- ja johtamistaitoja, aktiivisuutta kehittämistyöhön sekä hyvää yhteistyökykyä.

Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Työehdot määräytyvät KVTES:n perusteella. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Terveyskeskus on savuton.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila puh. 044 419 5149
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Hakemukset jätetään sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Haastatteluihin kutsu tulee järjestelmään jätetyn sähköpostiosoitteen kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila puh. 044 419 5149
tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Neuvolapalvelut
Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!