test

Tervetuloa
AVUSTAJAKSI KATAJAN PÄIVÄTOIMINTAAN
Etsimme avustajaa 1.2.2022 alkaen.
Katajan päivätoiminta sijaitsee Turengissa. Järjestämme päivätoimintaa kehitysvammaisille aikuisille.
Haemme joukkoomme motivoitunutta ja asiakaslähtöistä työntekijää.
Tehtäviisi päivätoiminnan tiimin jäsenenä kuuluu asiakkaan monipuolinen ohjaaminen ja avustaminen ryhmätoiminnoissa sekä muissa päivittäisissä toimissa. Toivomme sinun olevan luotettava, joustava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ja omaavan hyvät vuorovaikutus ja yhteistyötaidot. Vaihtelevat tilanteet ovat meillä arkipäivää ja niihin sopeutuminen onkin tärkeää.

Työryhmässäsi työskentelee lisäksesi neljä ohjaajaa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä hurmaavat asiakkaat.
Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveydenhuollon koulutusta. Aiempi kokemus erityisryhmien kanssa työskentelystä on sinulle ehdottomasti eduksi.
Tehtävä alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan. Avustajan työaikamuoto on yleistyöaika, 38,25h/vko. Tehtävän palkkaus määräytyy sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 1925,72€/kk. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja.
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 27.1.2022 klo 12:00 mennessä.
Hakijan on esitettävä rikosrekisteriote.
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Anna Pensola, puh. 03 680 1534, anna.pensola@janakkala.fi

Lisätietoja

https://www.janakkala.fi/palvelut/vammaispalvelut/katajan-paivatoiminta/
https://www.facebook.com/katajanpaivatoiminta

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluvastaava Anna Pensola, puh. 03 680 1534, anna.pensola@janakkala.fi

Lisätietoja

Katajan päivätoiminta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Aarnenkuja 3 A 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat