Avustaja, sijaisuus - Oulunkaaren kuntayhtymä

Avustaja, sijaisuus - Oulunkaaren kuntayhtymä

Pudasjärven perhepalveluissa vammaispalvelun alueella on haettavana avustajan määräaikainen sijaisuus 1. - 31.7.2019 väliselle ajalle. Avustajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden avustaminen kodinhoidollisissa tehtävissä, asioimisessa kodin ulkopuolella ja harrastuksissa.

Avustajan sijaisuuteen valitaan täysi-ikäinen tehtävään soveltuva henkilö. Oman auton käyttö on tehtävän hoitamiseksi välttämätön.

Palveluesimies Tuula Tolkkinen, p. 040 826 6480, tuula.tolkkinen@oulunkaari.com

Oulunkaaren kuntayhtymä, Pudasjärven perhepalvelut
Osoite: Varsitie 7, 93100 Pudasjärvi

Organisaation kuvaus
Oulunkaaren kuntayhtymä tuottaa Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut sekä elinkeinojen kehittämispalveluja. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.
Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vastuullinen omatoimijuus ja rohkea kehittäminen. Pyrimme kaikessa toiminnassamme laaja-alaiseen hyvinvointiin, alueelliseen vaikuttavuuteen sekä asiakkaiden ja kuntalaisten osallisuuteen. Työssämme korostuvat hyvinvointityön yhdyspinnat ja yhdessä tekeminen sekä asiakaslähtöiset lähipalvelut ja sähköisten palvelujen kehittäminen.
Oulunkaaren työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Käytössämme on mm. ePassi-järjestelmä liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.
Visiomme on #mielekäselämäkotona.
Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

Tutustu työnantajaan