Avustava rakennustarkastaja / projektityöntekijä - Mänttä-Vilppulan kaupunki

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula hakee määräaikaiseen virkaan 31.8.2022 asti.

Avustavaa rakennustarkastajaa/projektityöntekijää

Pääasiallinen tehtäväsi on Mänttä-Vilppulan kaupungin rakennusrekisterien täydennysprojektin toteuttaminen, joka on aloitettu syksyllä 2019. Lisäksi pääset mukaan monipuoliseen rakennusvalvonnan tehtäväkenttään ja toimimaan rakennustarkastajan sijaisena tämän lomien aikana.

Rakennusrekisterien täydennysprojektissa keräät tietoa rekisteristä puuttuvista rakennuksista, niin asiakirjoista kuin maastossakin, huolehdit hankkeen tiedottamisesta, raportoinnista ja rekisterien tietojen korjaamisesta. Projektin hoidat itsenäisesti, mutta apunasi on koko joukko kaupungin osaavaa porukkaa, joiden kanssa hankkeelle on laadittu yhdessä raamit ja jotka auttavat projektin läpi viemisessä pitkin matkaa.

Edellytyksenä tehtävään on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108§:n mukainen siirtymäsäännöksen mukainen koulutus. Kokemus rakennusalalta, rakentamisen säädösten tuntemus ja kokemus projektinhallinnasta katsotaan eduksesi.

Etsimme joukkoomme yhteistyökykyistä, jämäkkää, aikaansaavaa ja oma-aloitteista asiaosaajaa, joka ei vähästä hätkähdä. Opit nopeasti niin uudet käytännöt kuin tietotekniikan kiemurat. Sinulla tulee myös olla ajokortti ja oma auto käytettävissä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, mutta olet vasta hetken alalla ollut, hae toki tehtävään rohkeasti, tarjoamme alan koulutuksia ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Hakuaika päättyy perjantaina 7.5. klo 15. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Lisätietoja tehtävästä antaa rakennustarkastaja Markku Takala, 044-4288229. Kelpoisuuden osoittavat todistukset katsomme työhaastatteluissa ja ennen valintaa tarvitsemme virkaan vaadittavan todistuksen terveydentilasta.

Hakemukset pyydetään ensisijaiseti osoitteessa: www.kuntarekry.fi (353375). Paperiset hakemukset toimitetaan osoitteella: Mänttä-Vilppulan kaupunki, Rakennusvalvonta, Rakennustarkastaja Markku Takala, PL 69, 35801 Mänttä.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja

https://www.manttavilppula.fi/kaupunkipalvelut/tietoa-kaupungista/

Tutustu työnantajaan

Rakennustarkastaja Markku Takala 044-4288 229

Tekniset palvelut / Rakennusvalvonta
Osoite: Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

Mänttä-Vilppula on noin 9 700 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa. Mänttä-Vilppula tunnetaan Taidekaupunkina ja taide on yksi kaupungin menestyksen tukijaloista. Taidekaupunki-statuksen ohella kaupunki on tunnettu myös vahvasta ja vireästä yritystoiminnasta sekä laadukkaista harrastusmahdollisuuksista. Mänttä-Vilppula on savuton työpaikka. www.manttavilppula.fi

Mänttä-Vilppulan kaupunki - Savuton työpaikka Mänttä-Vilppulan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat