Skip to main content
test
Avustavan ohjaajan toimi - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupungin Perusturvan toimialueella, Ikäihmisten palveluiden tulosalueella on haettavissa avustavan ohjaajan toimi


Avustavana ohjaajana työskentelet ensisijaisesti Ravintola Porkassa, Toimintakeskus Porkkapirtillä. Työtehtävät sisältävät jakelukeittiötehtäviä, tilausten tekoa ja pienimuotoisten kahvitarjoilujen järjestämistä. Toimit osana tiimiä, mutta vastaat yksin työvuorosi aikana tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu myös asiakkaiden ohjaamista ja avustamista ruokailutilanteissa. Asiakastyö perustuu arvostavaan kohtaamiseen, kuntouttavaan ja voimavaralähtöiseen toimintatapaan.

Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja motivaatiota tehdä työtä ikäihmisten parissa. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, sosiaalisia taitoja ja rohkeutta kohdata uusia ihmisiä sekä asiakkaiden ohjaustaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, jossa saat jakaa osaamistasi asiakkaidemme ja työyhteisön hyväksi. Uusi työntekijä perehdytetään työhön ja työyhteisö toimii tukenasi. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä.

Eduksi katsomme kokemuksen keittiötyöstä ja/tai ikäihmisten parissa tehdyn työn. Alan koulutus ei ole välttämätön. Edellytämme hygieniapassia. Työ on kaksivuorotyötä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme, että työntekijällä on voimassa tartuntatautilain 48§ tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi. Kuusamon kaupunki on savuton työyhteisö.

Palkkaus määräytyy SOTE sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kk.
Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa
Merja Pätsi p. 040-860 8707 merja.patsi@kuusamo.fi

Hakemus tulee tehdä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi - työavain nro 451376. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Kuusamon kaupunki, Perusturva, PL 9, 93601 Kuusamo.

Hakuaika päättyy 13.7.2022 klo 23.00.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita saat henkilöstösihteeriltä p. 040 860 8655.

Kuusamo 15.6.2022
Perusturvajohtaja Pirkkoliisa Pohjola

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Pätsi p. 040-860 8707 merja.patsi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Perusturvan toimiala, Ikäihmisten palvelut

Kuusamon kaupunki työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa.

Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus.

Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Porkkatie 2, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat