Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Etelä-Karjalan hyvinvointialueen, Imatran, Taipalsaaren ja Savitaipaleen yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Sinä ahkera ja oppimishaluinen nuori, tule avustaviin puhtauspalvelutehtäviin Saimaan Tukipalveluille kesäksi 2023!

Haemme 15 - 17 vuotiaita koululaisia ja opiskelijoita Etelä-Karjalan alueen työkohteisiin. Avustavissa puhtauspalvelutehtävissä osallistut työkohteidemme päivittäiseen ylläpitosiivoukseen sekä erilaisiin perussiivoustöihin yhdessä laitoshuoltajiemme kanssa.

Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli sinulla on halu oppia sekä taito hoitaa työtehtävät reippaasti ja vastuuntuntoisesti. Arvostamme hyväntuulista palveluasennetta sekä mukavaa työtoveruutta.

Haluamme tarjota sinulle mukavan työkokemuksen vastuullisen työnantajan palveluksessa. Kesätyö voi toimia myös väylänä Saimaan Tukipalveluiden sijaistyötehtäviin, joita on tarjolla myös talvikaudella. Sijaisuuksia voit tehdä joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Työjaksot kestävät kahdesta viikosta kuukauteen ja sijoittuvat aikavälille 1.6. - 31.8.2023.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen työkohteisiin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Täytä siis sähköinen hakemus verkossa 31.3.2023 mennessä ja kerro, miksi juuri sinä haluaisit tulla töihin Saimaan Tukipalveluille!

Annamme lisätietoja hakuun liittyen arkisin klo 9-14, puh. 040 154 8029
sekä rekry@saimaantukipalvelut.fi.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekry p. 040 154 8029
rekry@saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja

Ateria- ja puhtauspalvelut

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Taipalsaaren, Savitaipaleen ja Etelä-Karjalan hyvinvointialueen yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.


Osoite: Satamatie 8, 53900 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat