Skip to main content
test
Barnatillsyningsman, vikariat (354001) - Kauniaisten kaupunki

Vi söker en barnatillsyningsman till ett vikariat under familje- och vårdledigheten från och med 1.9.2022.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete, ett rimligt antal klienter och en trevlig arbetsgemenskap i vårt sakkunniga team på nio anställda inom socialtjänsterna. Grundlönen för uppgiften är 3473,62 euro i månaden (AKTA) och arbetstiden är 36,25 timmar i veckan. Tjänsten kan även tillsättas på deltid.

Vi förutsätter behörighet som socialarbetare enligt 3 § i lagen om behörighetsvillkoren för yrkesutbildad personal inom socialvården (272/2005) eller en lämplig högre yrkeshögskoleexamen. Erfarenhet av arbetet som barnatillsyningsman räknas som merit. Språkkunskapskrav är goda muntliga kunskaper i svenska och finska. Vi förutsätter förmåga att arbeta självständigt. För barnatillsyningsmannens arbetsuppgifter används klientdatasystemet Effica.

Den som utses till tjänsten ska före tillträde uppvisa ett godtagbart läkarintyg och ett straffregisterutdrag enligt 3 § i lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002). Prövotiden är 6 mån.

Ansökningstiden går ut 15.8.2022.

Du får personalbiljettförmån samt kultur-, motions- och välmåendeförmån (ePassi).

Staden som arbetsgivare stöder jämställdhet och likabehandling. Grankulla är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ges fr.o.m. 28.7.2022 av socialservicechef Jaana Myhrberg, tfn 050 352 3171 eller fornamn.efternamn@grankulla.fi.

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, social- och hälsovård, socialtjänster

Grankulla är en liten och trevlig villastad som omges av Esbo. Här är avstånden korta och många av invånarna kallar sin hemstad för en by. Samhörigheten är stark och undersökningar visar att Grankullaborna är mycket nöjda med sin boendemiljö. Grankulla har ca 10 000 invånare och en levande tvåspråkighet. Grankulla stads social- och hälsovård flyttas 1.1.2023 till Västra Nylands välfärdsområde.


Adress: Grankullavägen 7, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat