Barnomsorgs- och skolpsykolog - Maarianhaminan kaupunki

Välkommen till Åland!

Vår nya psykologorganisation för barnomsorg och grundskola behöver 3 nya medarbetare. Teamet som har totalt 6 tjänster ska arbeta med ärenden i olika distrikt på Åland, men ändå tillsammans i en organisation.

Organisationen är helt ny och du har möjlighet att vara med från början. Dina möjligheter till inflytande är stora. Det är nära mellan beslutsfattare och personal, de fysiska avstånden är korta både i jobbet och på fritiden. Den nya organisationen är kommunal och därför i mycket nära samarbete med barndagvården och skolorna på Åland.

Arbetet sköts enbart på svenska. Lönenivåerna har finska psykologförbundets rekommenderade lönenivåer som utgångspunkt. Den nya organisationen kommer att ha en positiv grundinställning till fortbildning.

Livet på Åland är lite lättare, avstånden är korta till arbete, daghem och skolor. Den kommunala servicen är av hög kvalité, det finns mycket intressant att göra på fritiden trots att det bara bor 30 000 invånare på Åland. Kommunikationerna till fastlandet och till Sverige är goda. Den vackra naturen är en god orsak att bosätta sig på Åland, är du intresserad av idrott och kulturaktiviteter är utbudet mångsidigt och stort. Välkommen till ett lite enklare vardagsliv!

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning på heltid (eller deltid enligt överenskommelse). Sista ansökningsdag är den 31.12..2021. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

http://www.mariehamn.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

För mer information om arbetet och om Åland vänligen kontakta bildningschef Mikael Rosbäck, tel: 018 531 660 eller mikael.rosback@mariehamn.ax.

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Bildningssektorn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Elverksgatan 1, 22101 Mariehamn

Sinulle suositellut työpaikat