Skip to main content
test
Barnskötare inom småbarnspedagogik, kortjobb - Siuntion kunta

Den svenskspråkiga småbarnspedagogiken i Sjundeå söker personer som är intresserad av korta vikariat inom det kommunala daghemmet och förskolan.

Vikariatets längd varierar oftast från en dag till några dagar, så om du kan jobba flexibelt kan kortjobb inom småbarnspedagogiken vara något för dig.

Vi förutsätter ett äkta intresse av att jobba med olika ålders barn och önskar att du har en utbildning, studier eller arbetserfarenhet inom området.

Vi har en glad, kunnig och motiverad personal på vårt daghem och i förskolan. Om du anser att du skulle vilja bli en del av vår arbetsgemenskap och kortjobb inom småbarnspedagogiken skulle passa för dig, lämna in en ansökan via kuntarekry.

Läs mer

https://www.siuntio.fi/meille_toihin

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Nina Isometsä, nina.isometsa@siuntio.fi

Lär dig mer om oss

Siuntion kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuksen tulosalue

Sjundeå är en tvåspråkig kommun i västra Nyland som betonar ett lätt liv och boende i vardagen. Läge i närheten av huvudstadsregionen och smidiga trafikförbindelser gör Sjundeå till en utmärkt arbets- och bostadsort alldeles bredvid metropolområdet som en del av HRT-området. Som en nyskapande kommun bygger vi som bäst ett nytt bildnings- och välfärdscampus. Välkommen att bli en del av vår sammanflätade och dynamiska organisation, där alla jobbar för kommuninvånarnas väl!


Adress: Parkstigen 1, 02580 Siuntio

Sinulle suositellut työpaikat