Skip to main content
test

Hej, du barninriktade och entusiastiska barnskötare!

Vi söker en barnskötare till Lappträsk daghem Trolldalen, ett vikariat för tiden 12.4.2023 - 22.2.2024 (familjeledighet).

Vårt daghem är tvåspråkigt: det finns fyra finskspråkiga grupper och två svenskspråkiga grupper. Tjänsten är i en svenskspråkig grupp men kunskaper i finska språket anses vara en fördel.

Vi hoppas att du har god samspels- och samarbetsförmåga och ett positivt arbetssätt, du är flexibel och glad. En lärare inom småbarnspedagogiken och en barnskötare arbetar med dig i gruppen.

Behörighetskravet för tjänsten är grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller motsvarande lämplig examen samt tillräckligt omfattande delar av examen i barnvård, fostran och utbildning. I avsaknad av sökande som uppfyller behörighetskriterierna tar vi även hänsyn till övriga sökande.


Den som väljs till tjänsten ska innan mottagandet av denna förevisa ett godkänt intyg över sitt hälsotillstånd samt utdrag ur straffregistret enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) i straffregisterlagen.

Arbetstiden är 38 h 15 min/vecka. Lönen enligt AKTA och kommunens VAS.
Tjänsten har en prövotid på tre månader.


Lappträsk är en rökfri kommun.

Läs mer

http://www.lapinjarvi.fi
https://www.lapinjarvi.fi/fi/palvelut/paivahoito_ja_varhaiskasvatus/peikkolaakson_paivakoti

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Chef för småbarnspedagogiken Paula Kaikkonen, paula.kaikkonen@lapinjarvi.fi, 050 307 5632

Lär dig mer om oss

Lappträsk kommun, Daghemmet Trolldalen

Lappträsk är en idyllisk, människoorienterad kommun belägen i östra Nyland, en timme öster om Helsingfors. Daghemmet Trolldalen har tre olika verksamhetsplatser i kyrkbyn och Porlom. Det finns totalt cirka 120 barn i daghemmet. Kommunen och daghemmet är tvåspråkiga, vilket innebär en tvåspråkig arbetsmiljö. Vi betonar positiv och barninriktad pedagogik i dagis som en del av implementeringen av UNICEFs verksamhetsmodell för barnvänlig kommun.


Adress: Klockarstigen 5 F, 07800 Lapinjärvi
Lappträsk kommun - Savuton työpaikka Lappträsk kommun - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat