Skip to main content
test
Barnskötare, skiftsarbete, Nickby Gård daghem - Sipoon kunta

Kom och jobba inom den energiska och varmhjärtade småbarnspedagogiken i Sibbo där kunderna är nöjda! Hos oss har du tillgång till flera olika metoder och verktyg inom småbarspedagogiken: en musikkärra, en småttingbuss, utlåning av idrottsredskap, konstlek med musik och projektet Hela kommunen leker!

Vi söker nu till skiftesvård en

BARNSKÖTARE INOM SMÅBARNSPEDAGOGIK för tiden 15.12.2022-31.07.2023 till Nickby gårds daghem.

Nickby gårds daghem är Sibbos enda daghem som erbjuder skiftesvård. Daghemmet är vid behov öppet dygnet runt. Daghemmet har en finskspråkig syskongrupp och två svenskspråkiga grupper. Daghemmet ligger i ett lugnt småhusområde nära naturen. Vi arbetar över språkgränserna, och erbjuder barnen en kreativ och flexibel lärmiljö såväl inomhus som utomhus.

Vi hoppas att du är social och kommer bra överens med både barn och vuxna. Flexibilitet angående arbetsskift räknas som merit. Vi uppskattar att du har tidigare erfarenhet inom branschen och att din attityd är positiv. Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat i ett tvåspråkigt hus, varierande arbetsskift samt stöd av en trevlig arbetsgemenskap. I uppgiften förutsätts goda kunskaper i båda inhemska språken.

Vi satsar på personalens kunnande och välmående samt på ett arbetssätt som beaktar barnets bästa. Utvecklingsarbetet inom småbarnspedagogiken i Sibbo är smidigt, långsiktigt och övergripande, och vår verksamhetskultur inspirerar barnen till lek och rörelse.

Behörighetsvillkoren för befattningen är behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018), dock så att ikraftträdande av 74 § och 75 § samt övergångsbestämmelser tas i beaktande. Uppgiften förutsätter utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda kunskaper i finska. Om sökande som uppfyller behörighetskraven saknas, beaktas även studerande inom branschen eller sökande som har lämplig erfarenhet.

Lönen och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA) och prövotiden tillämpas. Den person som väljs, bör visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd.

Vänligen lämna in din ansökan senast 7.12.2022 kl.16 via nedanstående länk eller via på vår webbsida www.sipoo.fi/sv/rekry . Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.


Läs mer

https://www.sipoo.fi/varhaiskasvatus-ja-esiopetus/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information ger daghemsföreståndare Ritva Blomster 050 522 2795 eller ritva.blomster(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Adress: Sarkatie 8, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Savuton työpaikka Sibbo kommun - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat