Skip to main content
test
Barnskötare till Degerby daghem - Inkoon kunta

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå varje dag ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå!

Småbarnspedagogiken i Ingå kommun söker en svenskspråkig

BARNSKÖTARE

till Degerby daghem för en tillsvidare anställning

Ingå kommuns småbarnspedagogik har som uppgift att erbjuda barnen trygga och varma människorelationer. I vår verksamhet koncentrerar vi oss på smågruppsverksamhet, att lära sig genom lek samt på att utveckla verksamhetskulturen. I denna uppgift får du rotera inom de olika enheterna på daghemmet och har en viktig roll i verksamheten. Du får möta och lära känna både barn och vuxna i hela huset.

Vi söker en entusiastisk och sensitiv person som vill vara med och arbeta för barnens bästa. Vi erbjuder en ansvarsfull uppgift i ett trevligt och nytänkande team i en kommun med en stark framtidstro, god ekonomi och utmärkt basservice. Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö också bl.a. utökad företagshälsovård.

För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, barnledare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).

Vi beaktar även studerande inom branschen samt personer som har arbetserfarenhet och som är lämpliga för och intresserade av branschen. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag enligt lagen (504/2002).

Lönesättning och arbetstid enligt AKTA.

Vi ser fram emot din ansökan, så skicka den och ditt CV senast 5.10.2022 via Kuntarekry.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter ger daghemsföreståndare Marika Gröhn tel. 050 440 4098, marika.grohn@inga.fi

Lär dig mer om oss

Ingå kommun

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 400 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.


Adress: Degerbyvägen 106, 10160 Degerby

Sinulle suositellut työpaikat