Befattning som närvårdare inom handikappservice - Raaseporin kaupunki

Befattning som närvårdare inom handikappservice - Raaseporin kaupunki

Raseborgs stad söker två närvårdare på deltid (50%) till handikappservice fr.o.m. 1.10.2019.

Välkommen med och utveckla vår verksamhet!

Raseborgs stad utvecklar stödboendeverksamhet för personer inom specialomsorgen. Vi erbjuder ett intressant, nyskapande, omväxlande och utmanande jobb.

Personen vi söker kommer att ingå i ett team som jobbar med personer med funktionsnedsättning som behöver särskilt stöd och handledning i vardagen. Personerna du ger service och stöd till ingår i ett grannskapsnätverk.

Vi söker dig som är energisk och trivs med teamarbete. Vi förväntar oss att du har social kompetens, kan fungera flexibelt, arbeta självständigt, har förmåga att ta eget ansvar och ser positivt på nytänkande. Du förväntas ha en aktiv roll i utvecklandet av verksamheten.

Arbetet är självständigt och kräver att du kan ta egna initiativ men också att du har en bra samarbetsförmåga. Du förväntas arbeta ur ett socialpedagogiskt arbetssätt och klientens självbestämmande och delaktighet står i fokus.

Behörighetskrav: Närvårdare eller motsvarande examen enligt lag om yrkesutbildade personer inom socialvården (817/2015) och statsrådets förordning om yrkesutbildade personer inom socialvården (153/2016). Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med personer som får service enligt lagen om specialomsorger men det viktigaste är att du är öppen för nya erfarenheter och villig till fortbildning inom området. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. Arbetet är periodarbete. Anställningen är tillsvidare.
Lönesättning enligt AKTA. Prövotiden är 6 månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen enligt § 48 i lagen om smittosamma sjukdomar.

Tilläggsinformation ges av socialhandledare Lena Westerholm, tfn 019-289 2279, e-post lena.westerholm@raseborg.fi.

Ansökan görs via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 242696. Ansökningstiden går ut 26.7.2019 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Tilläggsinformation ges av socialhandledare Lena Westerholm, tfn 019-289 2279, e-post lena.westerholm@raseborg.fi.

Handikappservice
Adress: Raseborgsvägen 37, 10600 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.
Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren