Befattning som närvårdare vid Hagahemmet - Raaseporin kaupunki


Vår medarbetare går i pension och nu söker vi Dig - närvårdaren med stort hjärta som vill göra varje dag till en meningsfull dag för våra invånare på Hagahemmet!

För oss är god individanpassad vård och hög kvalitet grundläggande och det betyder att varje möte med den äldre genomsyras av respekt, lyhördhet och tillgänglighet, under årets alla dagar och dygnets alla timmar. Vi söker dig som vill bidra till och delta i vårt arbete mot en allt mer personcentrerad vårdkultur. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, utföra och utvärdera en omsorg för våra invånare, skapa förtroendefulla relationer med den enskilde och anhöriga och som egenvårdare ansvara för den individuella vårdprocessen samt använda de digitala verksamhetssystemen som verksamheten förutsätter och dokumentering enligt lagar och riktlinjer.

Behörighetskrav: Närvårdare med intresse för äldreomsorg utifrån ett hälsofrämjande och personcentrerat synsätt. Du bör ha goda kunskaper i det ena inhemska språket, nöjaktiga i det andra förutsätts. För att trivas i uppgiften bör du ha god social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och kunna hantera situationer med ett lugn. Att du ser positivt på nytänkande och förändring är också viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotid 6 månader.

Raseborg tillämpar vaccinationskrav för personalen fr.o.m. 1.3.2018 enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Mera information ges av boendeenhetschef Tove Gustafsson, tfn 019 289 3280.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 349542. Ansökningstiden går ut 19.4.2021 kl. 15.00.

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Mera information ges av boendeenhetschef Tove Gustafsson, tfn 019 289 3280.

Hagahemmet
Adress: Raseborg, 10650 Tammisaari

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.

Raseborg stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat