test
Bibliotekarie - Porvoon kaupunki

Borgå stadsbibliotek söker en bibliotekarie med ansvar för bibliotekets evenemang. Till arbetsuppgifterna hör också marknadsföring av evenemangen och övrig kommunikation. Anställningsförhållandet är ordinarie fr.o.m. 7.2.2022 eller enligt överenskommelse.

Ett mål med Borgå stads strategi är att ta in mera evenemang, verksamhet och kultur i staden. I biblioteken ordnas evenemang av olika slag och förutsättningarna för evenemangsverksamhet är goda. Det finns två nya scener i det förnyade huvudbiblioteket och också närbiblioteken och i bokbussen lämpar sig väl för evenemang. Biblioteket ordnar också distansevenemang.

Vi söker nu dig som vill koordinera och tillsammans med teamet ordna evenemang om litteratur och andra konstformer, barnevenemang, utställningar, diskussioner och annat som engagerar invånarna. Om du har erfarenhet av evenemangsproduktion och kan kommunicera i olika kanaler kan du vara den vi söker.

Till arbetsuppgifterna hör att leda bibliotekets evenemangsteam, att ha huvudansvaret för evenemangen samt planera och ordna dem tillsammans med evenemangsteamet och övrig personal. Till uppgifterna hör också kundbetjäning i biblioteket och kommunikation (också sociala medier).

Behörighetskravet är lämplig högskoleexamen, goda muntliga kunskaper i finska och svenska och goda skriftliga kunskaper i ett av de inhemska språken. Övriga språkkunskaper räknas som merit. Vi förutsätter erfarenhet av evenemangsproduktion och mångsidigt kommunikationskunnande. Utbildning inom biblioteks- eller kulturpoducentbranschen samt erfarenhet av biblioteksjobb räknas som merit.

Arbetstiden är 36 h 15 min/ vecka. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2 519,69 e/månad.

Den sökande ska kunna uppvisa ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden utgår. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 24.1.2022 kl. 12, via Sök nu länken.

Skicka din ansökan så fort som möjligt för vi intervjuar eventuellt redan under ansökningstiden.

Läs mer

https://www.borga.fi/bibliotek

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsuppgifter får du av chefen för bibliotekstjänster Malin Hollmén, 040 144 7637, malin.hollmen@porvoo.fi eller serviceförman Tetta Korhonen, 040 594 4043, tetta.korhonen@porvoo.fi.

Lär dig mer om oss

Bibliotektjänster

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Borgå, 06100 Porvoo
Borgå stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat