Bioanalyytikko (2) - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hae meille bioanalyytikon toistaiseksi voimassa oleviin toimiin Ppky Selänteen terveys- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalle. Ensisijainen sijoituspaikka tehtäviin on Haapajärven terveyskeskuksen laboratoriossa. Tehtäviin kuuluvat mm. erilaisten näytteiden ottaminen ja analysointi sekä asiakkaiden ohjaaminen. PPKY Selänteessä on kolme laboratoriota ja analysointi tapahtuu Haapajärven ja Pyhäjärven laboratorioissa. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Meillä työskentelet mukavassa porukassa ja sopivan kokoisessa työympäristössä.
Meillä saat hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta. Meillä on myös tarpeita eri mittaisiin sijaisuuksiin.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Hakijalta edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja sekä tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 300852. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044 4456920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka