Bioanalyytikko - Naantalin kaupunki

Etsimme Naantalin terveyskeskuksen laboratorioon osa-aikaista laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa asiakaspalvelu-, näytteenotto-, näytteiden esikäsittely ja analysointitehtäviin . Työaika on 2-3 päivää viikossa ja työpäivät sijoittuvat pääsääntöisesti loppuviikkoon. Mahdollisuus myös muihin (esim. vuosiloma ja poissaolot) sijaisuuksiin sovitusti.

Arvostamme kiinnostusta ja työkokemusta laboratorioalalta sekä kokemusta verinäytteiden otosta. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa sekä hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa sekä asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä. Työtehtäviisi sisältyy näytteenottoa, näytteiden käsittelyä sekä toimipisteessä tehtävien laboratoriotutkimusten analysointia kemian, hematologian ja mikrobiologian osa-alueilta.

Laboratoriomme toimii itsenäisenä yksikkönä, tehden tiivistä yhteistyötä TYKSLAB:n kanssa. Laboratoriossamme työskentelee kuusi laboratoriohoitajaa.
Työ on arkityötä ja noudatamme jaksotyöaikaa työpäivien alkaessa klo 7.00.

Käytössämme Weblab- ja Pegasos- järjestelmät.

Tarjoamme työhön perehdytyksen, työyhteisön ja -kavereiden tuen sekä kehittämismyönteisen työilmapiirin terveyskeskuksessa. Odotamme sinulta koulutuksen lisäksi tarkkuutta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja erinomaisia asiakas- ja työyhteisötaitoja, sekä aktiivista ja avointa suhtautumista työhön.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa antavat laboratorion tiimivastaava Jasmin Koski, 02 436 2632 (arkisin klo 13.00-14-30) ja johtava hoitaja Hannele Nikander-Tuominen, hannele.nikander-tuominen@naantali.fi tai 044 781 9056
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Tukipalvelut, Laboratorio

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21110 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat