test

Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Lab. Kauhajoki

Hakuaika päättyy  3.4.2023 14:00

Tule meille monipuoliseen asiakaspalvelutyöhön!

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle Suupohjan laboratorion Kauhajoen toimipisteeseen (alkusijoituspaikka) haetaan näytteenoton, asiakaspalvelun ja analysoinnin tehtäviin bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työhön näytteenotto- ja asiakaspalvelutehtävissä kuuluvat polikliininen näytteenotto, osastonäytteenotto ja EKG-tutkimukset. Kauhajoen toimipisteessä työhön sisältyy peruskemian, perushematologian, mikrobiologian ja eritenäytteiden tutkimuksia. Kauhajoen toimipisteen lisäksi tehtäviin kuuluu näytteenotto alueen muissa toimipisteissä Teuvalla, Karijoella ja Isojoella. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin.

Etsimme ensisijaisesti bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa. Edellytämme soveltuvan koulutuksen lisäksi liikkumisvalmiutta mainittujen toimipisteiden välillä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja tiimityötaitoja sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Toivomme kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja toimintamalleihimme sekä innostavan työympäristön, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi. Meillä saat monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön tuen. Meille tärkeitä asioita ovat työhyvinvointi ja hyvä työilmapiiri.

Kelpoisuusehtona toimeen on bioanalyytikon ammattikorkeakoulututkinto tai laboratoriohoitajan opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös valmistumisvaiheessa olevat bioanalyytikko-opiskelijat.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää haastattelun yhteydessä.

Huom! Hakuaikaa on jatkettu ajalla 17.3. - 3.4.2023

Seinäjoki 24.2.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osastonhoitaja Eila Tamminen
Puh. 040 713 2680
eila.tamminen@hyvaep.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan