Biologian ja maantiedon lehtori - Orimattilan kaupunki

Biologian ja maantiedon lehtori - Orimattilan kaupunki

Orimattilan kaupungin opetustoimessa on haettavana biologian ja maantiedon lehtorin määräaikainen virka ajalle 01.8.2019 - 31.7.2020, sijoituskouluna Orimattilan yhteiskoulu.

Orimattilan yhteiskoulu on 460 oppilaan yläkoulu. Koulussa on kolme erityisluokkaa sekä yksi kaupunkikohtainen joustavan perusopetuksen luokka (JoPo). Koulussa työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa sekä viisi koulunkäyntiavustajaa, joiden kanssa aineenopettajat tekevät tiivistä yhteistyötä. Toiminta on tiimiorganisoitua ja työyhteisö on moniammatillinen ja toisiaan tukeva. Orimattilan yhteiskoulu kohtaa ja tukee oppilaita tasa-arvoisina ja yhdenvertaisina. Haluatko mukaan työyhteisöön, jossa ammattiosaamistasi ja innovatiivisuuttasi arvostetaan ja sinusta huolehditaan?

Haemme yhteiskoulun opettajajoukkoon opettajaa, joka
- hallitsee biologian ja maantiedon opetuksen
- osaa ottaa huomioon erilaiset oppijat, osaa kannustaa
- uskaltaa luoda ja kokeilla yksin ja yhdessä aineryhmän kanssa
- hallitsee sähköisen oppimisympäristön käytön omissa oppiaineissaan ja osaa hyödyntää sitä laajemmin koko koulua kattavasti
- omaa hyvät työyhteisötaidot ja vuorovaikutustaidot
- toimii tiimin jäsenenä ja myös itsenäisesti
- osaa toimia luokanvalvojana

Koulun oppilaat ovat vuosiluokilla 7-9. Koulu noudattaa 5-jaksojärjestelmää ja käyttää 75-minuuttista oppituntia. Oppimisalustoina käytetään Peda.netiä ja Office365:tä.

Opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan.

Valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista sekä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Virassa on neljän kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan Kuntarekryn kautta 19.6.2019 klo 15.00 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset on liitettävä mukaan sähköiseen hakemukseen.

Lisätietoja

https://peda.net/orimattila/peruskoulut/pl/oyl

Rehtori Olli-Matti Selin
olli.selin@orimattila.fi
puh. 040 529 3542
Apulaisrehtori Pilvi Luukkonen
pilvi.luukkonen@orimattila.fi
puh. 040 734 7078

Orimattilan kaupunki, Sivistyspalvelukeskus, Yhteiskoulu
Osoite: Koulutie 17, 16300 Orimattila

Työnantajakuvaus
Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.

Tutustu työnantajaan