Skip to main content
test
Biologian ja maantiedon päätoiminen tuntiopettaja - Joutsan kunta

Joutsan yhtenäiskoulussa ja lukiossa on haettavana biologian ja maantiedon päätoiminen tuntiopettajan tehtävä, ajalle 8.1.2024 - 1.6.2024. Opetustunteja on 19vvt joista 13vvt perusopetuksen yläluokilla ja 6vvt on lukiossa. Perusopetuksen tunneista 11vvt on biologiaa ja 2vvt maantietoa. Lukiossa on 4vvt maantietoa ja 2vvt biologiaa.

Joutsan yhtenäiskoulussa ja lukiossa opiskelee noin 350 oppilasta ja opiskelijaa. Ammattitaitoista ja työstään innostunutta henkilökuntaa on noin 50. Hyvinvointi on koulukeskuksessamme keskiössä. Yhtenäiskoulussa olemme laajentaneet terveystiedon sisältöjä niin että jokaisella luokka-asteella on hyvinvointitaitotunteja. Lukiossa toimii hyvinvointitutorit ja hyvinvointitaitojen kurssit. Olemme myös Vihreän lipun koulu.

Joutsa sijaitsee nelostien varressa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä on monipuolisten työtehtävien lisäksi mukava ja innovatiivinen työyhteisö. Tervetuloa joukkoomme!

Haemme joukkoomme innostunutta sekä vuorovaikutus- ja digitaitoista opettajaa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on OVTES + paikallinen lisä. Paikallinen lisä on pätevällä aineenopettajalla 5,7%. Muut ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Tehtävässä on 2kk koeaika.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi, sekä kelpoisuutta osoittavat todistukset ja nimikirjaote tai ansioluettelo ennen tehtävän vastaanottamista.

Hakuaikaa jatkettu, jo paikkaa hakeneet huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.joutsa.fi
https://www.joutsa.fi/varhaiskasvatus-ja-koulutus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Ulpu Silvasti, puh. 040 487 8112

Lisätietoja

Joutsan kunta

Oletko miettinyt, millaista olisi työskennellä keskellä kauneinta Järvi-Suomea, ylväiden havumetsien ja kimmeltävien vesistöjen rauhassa? Missä on tilaa vapaa-ajan unelmille ja perhe-elämälle? Sen Sinullekin tarjoaa kätevän kokoinen kuntamme eteläisessä Keski-Suomessa, missä on mahdollisuus avaraan asumiseen, järkeviin työmatkoihin, turvalliseen koulutiehen ja aktiiviseen harrastamiseen - hae siis Joutsan kunnalle!


Osoite: Koulutie 2, 19650 Joutsa
Joutsan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat