Skip to main content
test
Biologiharjoittelija / Kiinteistötoimi, kesätyö - Tampereen kaupunki

Kiinteistötoimi vastaa kaupungin maaomaisuudesta ja luonnonvaroista. Kiinteistötoimi hallinnoi Tampereen kaupungin metsiä ja vesistöjä. Yksikkö valmistelee myös maankäyttöön liittyviä sopimuksia.

Haemme biologiharjoittelijaa kiinteistötoimeen ajalle 2.5.2023 - 31.8.2023!

Biologiharjoittelijan tehtäviin kuuluu luontotyyppien hoitoon liittyviä töitä, kuten lehtokasvillisuuden ja lahokaviosammaleen kartoituksia, liito-oravaselvityksiä sekä raportointia ja paikkatietoon vientiä. Tehtäviin sisältyy myös hyönteisselvityksen avustavat tehtävät ennallistamispolttoon liittyen sekä ennallistettujen soiden kasvillisuus-, taimi- ja puustokoealojen perustaminen. Työnkuvaan voidaan sisällyttää myös muita kiinteistötoimen sopimus- ja luonnonvarat -tiimin tehtäviä valittavan taustan ja kiinnostuksen mukaan.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Edellytämme vähintään toisen vuoden korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta (esim. bio- ja ympäristötieteet, luonnontieteet tai muu soveltuva), hyvää lajintuntemusta (erityisesti putkilokasvit ja sammaleet) sekä ajokorttia.

Eduksi katsotaan suo- ja metsäluontotyyppien ja suo- ja metsäkasvillisuuden tuntemus, paikkatieto-osaaminen (erityisesti QGIS), kokemus maastotöistä ja oman auton käyttömahdollisuus.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsätalouspäällikkö Anne Tuominen, anne.j.tuominen@tampere.fi, +358 50 517 7053.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

metsätalouspäällikkö Anne Tuominen, anne.j.tuominen@tampere.fi, +358 50 517 7053

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kiinteistötoimi

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat