Skip to main content
test

BYGGHERREINGENJÖRSUPPGIFT

Lovisa stads lokalserviceenhet söker en byggherreingenjör i ordinarie anställning.

Verksamhetsområdet är lokalserviceenheten.

Byggherreingenjören sköter verksamhetsområdets byggherreuppgifter. Dessa innefattar uppgifter som anknyter bland annat till arbetarsäkerhet, konkurrensutsättningar, att uppgöra material för anbudsbegäran samt att sköta, att bereda, ingå och övervaka entreprenadavtal. Vi sköter en del av uppgifterna med hjälp av externa planeringsbyråer.

Byggherreingenjören deltar i planeringen och uppföljningen av upprätthållandet inom verksamhetsområdet. Till denna helhet anknyter bland annat att med hjälp av externa planeringsbyråer göra upp serviceprogram samt bedömningar och undersökningar av byggnaders skick.

Minimibehörighetsvillkor är en avlagd teknikerexamen inom byggbranschen vid ett tekniskt institut. Dessutom ses arbetserfarenhet av motsvarande uppgifter, övervakningskompetens och erfarenhet av att upprätta avtal som merit.

För att du ska kunna sköta uppgiften krävs goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket. Dessutom är kunskaper i det andra inhemska språket meriterande.

Vi iakttar en prövotid på fyra månader.

Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Vi betalar lön i enlighet med det kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet för teknisk personal, TS.

Vi ber dig lämna in din ansökan senast 3.6.2022 före klockan 12.00 på adressen www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Ytterligare uppgifter av lokalchef Päivi Turunen, tfn 0440 555 412,
e-postadress paivi.turunen@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Lovisa stad

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.


Adress: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat