Byggplatsövervakare för bostadsmässan i Lovisa - Loviisan kaupunki

Vi söker en BYGGPLATSÖVERVAKARE för en tidsbunden (1.3.2021-31.8.2023) anställning till bostadsmässprojektet vid Drottningstranden i Lovisa.

Drottningstranden är ett nytt bostadsområde som byggs upp mellan Lovisaviken och Skärgårdsvägen. På området ordnas bostadsmässan 2023. På området byggs det småhus, par-, rad- och höghus samt ett kvarter för flytande hus, en flytande simbassäng med bastu och café-restaurang.

Byggandet av områdets infra påbörjas i november 2020.

Mer information om bostadsmässan i Lovisa 2023: www.drottningstranden.fi

Till byggplatsövervakarens uppgifter hör koordineringen av byggandet av mässområdet och rådgivning åt byggarna samt att delta i mässans förberedelsearbeten, arbetet under mässan och mässans demontering. I början hör även övervakning av byggandet av infran till uppgiften. Dessutom kan det höra förberedelser av bygglov och presentation av området för grupper till uppgiften samt övriga av förmannen tilldelade uppgifter. Arbetsuppgifterna tar sin slutgiltiga form enligt personens erfarenhet. Till arbetet hör arbete under kvällar och veckoslut.

Byggplatsövervakaren är en del av bostadsmässorganisationen som leds av projektchefen. Stadsdirektören är bostadsmässorganisationens förman. Projektet förs vidare tillsammans med sakkunniga på Lovisa stad och Finland Bostadsmässa.

Du är ett byggnadsproffs med erfarenhet. Du har bra stresstålighet, du är flexibel, tar initiativ och du har goda sociala färdigheter. Det är dig vi söker.

Välkommen med i vår glada trupp för att tillsammans bygga ett nytt och innovativt bostadsområde i Lovisa.

Behörighetskrav är lämplig examen inom byggnadsbranschen t.ex. byggnadsingenjör/ ingenjörsexamen från yrkeshögskola eller byggmästare och minst fem års arbetserfarenhet. Vi uppskattar flytande kunskaper av de inhemska språken. Övrig språkkunskap ses som en fördel.

Lön 3800€/mån. Arbetstid 37,5 h/vecka.

En prövotid på fyra månader tillämpas. Den valda bör innan valet förete hälsointyg av Lovisa stads arbetshälsovård.

Ansökningarna lämnas in senast 15.2.2021 klockan 16.00 genom www.kuntarekry.fi.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Infrastrukturchef Markus Lindroos, telefon +358 50 382 7550, markus.lindroos@loviisa.fi
Projektchef Niina Okkonen, telefon +358 44 505 1972, niina.okkonen@loviisa.fi

Loviisan kaupunki
Adress: Mannerheimgatan 4, 07900 Loviisa

Kom jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.

Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.

Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Lovisa stad - Savuton työpaikka Lovisa stad - Unicef lapsiystävällinen kunta