Skip to main content
test
Byråsekreterare - Lohjan kaupunki

Vi söker en byråsekreterare för fast anställning.

Den huvudsakliga arbetsplatsen är Klockargränden 2, Källhagens skola (åk 7-9) och Virkby gymnasium. Till administrationen hör även Solbrinkens skola (åk 1-6) och Virkby skola (åk 1-6). Verksamhetskulturen i våra skolor präglas av ett lösningsfokuserat arbetssätt, en positiv inställning till utveckling samt att vi gör saker tillsammans. Av särskild betydelse för oss är välbefinnande, inkludering och en interaktiv verksamhetskultur samt användningen av informations- och kommunikationsteknik i lärande.

Tycker du om ett mångsidigt arbete? Har du egna initiativ? Är du öppen för att ständigt lära dig nya saker och inte rädd för ett hektiskt arbete? Är en bra kundservice en viktig sak för dig? Om du svarade ja på dessa frågor kan du vara den person vi söker.

Byråsekreteraren är en av nyckelpersonerna i skolans administration. I arbetsbeskrivningen ingår självständigt kontorsarbete och kundtjänst, uppgifter relaterade till elev- och personaladministration, uppgifter relaterade till ekonomiadministration och organisering av skolans vardag samt samarbete med olika aktörer. Därutöver tar byråsekreteraren hand om uppgifter inom allmänförvaltningen, t.ex. arkivering och beredning av dokument, beredning av rektorns olika beslut, kommunicerar, rapporterar och sammanställer statistik. Vi förutsätter att du behärskar moderna elektroniska verktyg och program inom den grundläggande utbildningen och personaladministrationen, och du är inte rädd för att lära dig nya program (Multi-Primus, Wilma, Populus, Kurre, Dynasty).

För framgång i arbetet är det bra att du har ett självständigt arbetssätt med egna initiativ, förmåga att tåla stress, lösa problem, organisera och prioritera, är kundtjänstorienterad och vill lära dig nya saker.

Behörighetsvillkor: lämplig yrkesexamen. Dessutom förutsätter vi goda IT-kunskaper och erfarenhet av sekreterararbete samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och kännedom om AKTA och UKTA. Vi värdesätter användarerfarenhet av MultiPrimus-programmet.

Lön 2293,72€/mån., enligt AKTA. Vi tillämpar en prövotid på sex (6) månader. Arbetstid är kontorsarbetstid enligt AKTA (36,25 h/vecka). Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s enhet i Lojo. Den som ska rekryteras ska lämna in ett straffregisterutdrag som avses i lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Ansökningstiden förlängs till 7.10.2022 och tidigare ansökningar beaktas.

Mer information om arbetet ges av:
Rektor Monica Lemberg 044 374 0157
Tf biträdande rektor Kristian Walls 044 374 5494

Lojo stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 7.10.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-375-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Källhagens skola, Solbrinkens skola, Virkby gymnasium och Virkby skola
Adress: Lojo, 08700 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat