Omnia hakee vakituiseen palvelussuhteeseen

CONTROLLERIA ulkoiseen laskentaan

Controllerin ensisijainen tehtävä on vastata ulkoisesta laskennasta sekä siihen liittyvien prosessien ja ohjeiden ajan tasaisuudesta. Hän toimii taloustiimin vetäjänä ja osallistuu erilaisiin kehittämishankkeisiin. Controller koordinoi sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa sekä tukee talouden ja rahoituksen suunnittelua ja seurantaa.

Lisäksi tehtäviin kuuluu muita taloushallinnon tehtäviä. Tehtäväkuvaksessa otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon palkattavan omat kiinnostuksen kohteet ja osaaminen.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Perusedellytyksenä on kokemus vaativista taloushallinnon tehtävistä ja järjestelmistä sekä hyvät tietotekniset taidot.
Tehtävä edellyttää analyyttisyyttä, ulkoiseen laskentaan liittyvien ohjaavien lakien, säännösten ja suositusten sekä sisäisen laskennan perusteiden tuntemista.

Tehtävässä vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta.

Eduksi luetaan kokemus konsernitilinpäätöksestä, kehittämistehtävistä sekä sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta.

Arvostamme esiintymis- ja kielitaitoa.

Palvelussuhteessa sovelletaan koeaikaa.

Olemme jatkaneet hakuaikaa 24.2. saakka. Hakemuksensa aiemmin jättäneet huomioidaan haussa.

Lisätietoja

http://www.omnia.fi

Tutustu työnantajaan

Anne Meri, p. 050 430 8749

Konsernipalvelut
Osoite: Lehtimäentie 1 D, 02770 Espoo

Tehtävänämme on edistää kansalaisten osallisuutta, osaamista ja hyvinvointia sekä alueen kuntien, yhteisöjen ja yritysten elinvoimaa. Palveluyksikkömme ovat Koulutus- ja opiskelijapalvelut, Elinvoima- ja työllisyyspalvelut sekä Konsernipalvelut.

Omniassa työskentelee noin 900 ammattitaitoista ja työtään arvostavaa eri alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Uuden oppimisen palo on tärkeää myös henkilökunnallemme.