Skip to main content
test
Controller - Kärkölän kunta

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen kuntatalouden controlleria.

Osallistut kunnan ja kuntakonsernin tilinpäätöksen ja talousarvion laatimiseen asiantuntijana, johon liittyen teet aktiivista yhteistyötä toimialajohtajien kanssa. Tehtävänäsi ovat talouden suunnittelun asiantuntijatehtävät, erilaiset kirjanpidon- ja taloushallinnon tehtävät sekä talouden raportointiin ja tilastointiin liittyvät vastuulliset asiantuntijatehtävät.

Kunnan ostolaskujen käsittely ja kirjanpito ovat ulkoistettu taloushallinnon palvelukeskukselle, jonka kanssa tehdyn palvelusopimuksen käytännön yhteyshenkilönä controller toimii.

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm.

- maksuvalmiussuunnittelu
- laina- ja sijoitussalkun hallinta
- verotulojen ja valtionosuuksien seuranta
- kunnan toimialojen taloushallinnon ja sisäisen laskennan kehittäminen sekä
- reskontriin liittyvät tehtävät.

Tehtävä sijoittuu kunnan keskushallintoon ja esimiehenä toimii kansliapäällikkö.

Tehtävän edellyttämät kelpoisuusehdot:

- soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto
- vähintään 2 vuoden työkokemus taloushallinnon tehtävistä

Hakijalta toivotaan kunta-alan taloushallinnon työkokemusta. Käytössämme on CGI:n Raindance taloushallinnon kokonaisratkaisu, jonka vahva osaaminen katsotaan eduksi. Haemme tehtävään huolellista ja itsenäiseen työskentelyyn soveltuvaa henkilöä. Arvostamme tarkkaa, tavoitteellista ja aloitteellista työskentelyä sekä positiivista asennetta ja joustavuutta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kelpoisuusvaatimusten täyttymisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa paineensietokykyä, ajanhallintataitoja sekä kunnan hallinnollisten prosessien osaamista. Työhön sisältyy kunnan toimielinten kokousten talousasioiden valmistelu ja asiantuntijatehtävät myös ilta-aikoina.

Edellytyksenä on lisäksi yleisten toimisto-ohjelmistojen sujuva käyttö (erityisesti MS Excel). Kokemus julkisiin hankintoihin liittyvistä tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle työterveyshuollon palvelut, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietu ja maksuttomia liikuntaryhmiä. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen sekä tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Sovellamme liukuvaa työaikaa ja tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset tulee toimittaa viimeistään perjantaina 27.5.2022 klo 15:00 mennessä sähköisen rekrytointijärjestelmän www.kuntarekry.fi. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset sekä ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.karkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa kansliapäällikkö Jouni Nieminen (jouni.nieminen(at)karkola.fi), 044 770 2206.

Lisätietoja

Kärkölän kunta

Kärkölä on kehittyvä, noin 4300 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä Uudenmaan rajalla. Kunnassa on erinomaiset liikenneyhteydet, korkea työpaikkaomavaraisuus ja monipuolinen elinkeinorakenne. Kärkölä siirtyi hallinnossa vuonna 2018 hallinnossa pormestarimalliin. Kärkölän kunta on savuton ja tuoksuton työpaikka, jossa työntekijöiden hyvinvointi nähdään keskeisenä menestystekijänä.


Osoite: Virkatie 1, 16600 Järvelä

Sinulle suositellut työpaikat