Skip to main content
test
Controller - Heinolan kaupunki

Controller

Haemme joukkoomme innostunutta ja oma-aloitteista tekijää Heinolan kaupungin taloushallintoon! Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen controllerin tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Meillä ei pääse tylsistymään!

Controller toimii hallinto- ja kehitysjohtajan alaisuudessa osana talouspalveluiden organisaatiota. Controller osallistuu talousarviovalmisteluun, raportointiin ja tilinpäätöksen laadintaan. Hän huolehtii toimialojen taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koordinoi ja kehittää talousprosesseja sekä projektien taloutta. Tehtäviin kuuluvat myös sisäinen laskenta, investointien seuranta sekä tarvittaessa myyntilaskutusta, ostolaskujen käsittelyä, kirjanpitoon liittyvää selvittelytyötä ja erilaisten laskelmien laatimista.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Työssä tarvitaan tarkkuutta, analyyttisyyttä sekä kykyä tulkita lukuja valmistelun ja päätöksenteon tueksi. Valittavalla tulee olla myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, keskeneräisyyden sietokykyä sekä valmiuksia omaksua uusia järjestelmiä. Kokemus kuntasektorin taloushallinnon tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 000 euroa. Tehtävä täytetään 4 kuukauden koeajalla. Työ aloitetaan sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 30.3.2023 klo 15.00. Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta (www.kuntarekry.fi). Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona ansioluettelo.

Tule osaksi pienen kaupungin isoa elämää!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

hallinto- ja kehitysjohtaja Hanna Hurmola-Remmi puh. 044 780 1420, etunimi.sukunimi@heinola.fi

Lisätietoja

Yhteiset palvelut, talouspalvelut

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 674 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Rauhankatu 3, 18100 Heinola

Sinulle suositellut työpaikat