Controller - Kouvolan kaupunki

Haemme taloushallinnon osaajaa taloustiimiimme toimimaan laskennan asiantuntijana tilastojen, kustannusvertailujen sekä investointilaskelmien osalta. Lisäksi tehtävään kuuluu toimialan controllertehtävät.

Odotamme, että olet innostunut tilasto- ja kustannusvertailuista sekä kiinnostunut kehittämään talouden prosesseja ja työskentelytapoja. Pystyt analysoimaan tilastoja ja vertailuja sekä tuottamaan erilaisia laskelmia ja esityksiä. Hallitset laaja-alaisesti investointilaskelmat ja tuotat tietoa eri vaihtoehtojen välillä. Noin puolet työajastasi toimit tehtäväalueesi controllerina eli taloushallinnon asiantuntijana tukemalla johtamista ja päätöksentekoa sekä vastaat taloutta koskevista tehtävistä. Lisäksi osallistut aktiivisesti koko kaupunkia koskeviin talousasioihin ja kehittämiseen sekä neuvot ja opastat laaja-alaisesti talousprosesseissa.

Sinulla on positiivinen palveluasenne ja olet tottunut hoitamaan asiat sujuvasti tiukoissakin aikatauluissa. Olet myös työyhteisön hyvä tiimipelaaja. Työskentelet kaupungin keskitetyssä taloushallinnossa ja toimipaikkasi sijaitsee kaupungintalolla. Toimit osana kymmenen hengen ammattitaitoista talouden tiimiä.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä hallita monipuolisia kokonaisuuksia sekä ymmärtää asioiden keskinäisiä riippuvuuksia. Osaat hyödyntää työssäsi erityisesti MS Officen työkaluja tietojen yhdistämiseen, analysointiin ja raportointiin. Kehitämme raportointia PowerBI-pohjaiseksi, joten Power BI-osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä taloushallinnon ja laskentatoimen osaaminen. Kuntatalouden tuntemus, Power BI -osaaminen sekä investointilaskelmien hallitseminen katsotaan eduksi. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa määräajassa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Haastattelut toteutetaan viikolla 32 kesäloma-ajankohdista johtuen.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
18.6.2021 asti talousjohtaja Hellevi Kunnas, puh. 02061 55054, hellevi.kunnas(at)kouvola.fi 18.6. 2021 lähtien laskentapäällikkö Katri Kemppi, puh. 02061 57801, katri.kemppi(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous- ja omistajaohjaus

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät. Meillä on mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat