Skip to main content
test
Controller - Kouvolan kaupunki

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja monipuolisessa tehtävässä, jossa pääset käyttämään laajasti tietojasi ja taitojasi sekä kehittämään omaa ammattitaitoasi?

Haemme joukkoomme
CONTROLLERIA
vakinaiseen työsopimussuhteeseen kaupungin keskitettyyn talous- ja omistajaohjausyksikköön.

Controllerina tuet vastuualueesi (kasvatus- ja opetuslautakunta) johtamista ja päätöksentekoa sekä kehität toimialan talousasioita. Lisäksi osallistut aktiivisesti kaupunkitason talousprosessien sekä -raportoinnin kehittämiseen. Työhösi kuuluu myös muita monipuolisia tehtäviä keskitetyssä taloustiimissämme.
Pääasialliset tehtävät toimialan controllerina ovat:
- talouden ohjaus ja neuvonta
- talousarvion ja tilinpäätöksen ohjaus ja koonti sekä kuukausi- ja osavuosiraportointi
- talouslaskelmien, -ennusteiden ja -analyysien tuottaminen
- tilastointi, sisäinen laskenta ja kustannuslaskenta
- lautakunnan talousasioiden valmistelu
- opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuuksien seuranta

Työskentelet mielenkiintoisessa tehtävässä yhteistyössä muiden tiimin ammattilaisten sekä substanssitoimialan asiantuntijoiden kanssa. Osallistut kaupunkitasoiseen raportoinnin, talousprosessien ja sisäisen laskennan kehittämiseen, erilaisten ohjeistuksien laadintaan, taloussuunnitteluun sekä tilinpäätöksen laadintaan.
Edellytämme sinulta kokemusta laskentatoimesta sekä taloushallinnosta. Hallitset laaja-alaisesti erilaiset talouden laskelmat, pystyt analysoimaan lukuja ja tilastoja sekä tuottamaan erilaisia vertailuja ja esityksiä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, paineensietokyky sekä kyky toimia erilaisissa verkostoissa. Asioiden organisointi on sinulle luontaista ja pidät tiimityöskentelystä. Sinulla on myös hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot sekä hallitset Office 365 -ohjelmistot.

Odotamme sinulta tarkkaa ja analyyttistä työotetta, aktiivisuutta ja kiinnostusta prosessien kehittämisessä. Sinulla on positiivinen palveluasenne ja olet tottunut hoitamaan asiat sujuvasti tiukoissakin aikatauluissa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto sekä taloushallinnon ja laskentatoimen osaaminen. Kuntatalouden tuntemus ja Power BI -osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisina.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi) sekä mielekkään työympäristön. Meillä on laajat mahdollisuudet etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 000 työntekijää. Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin - me teemme Kouvolaa!

Kouvola on näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Tehtävän hakuaikaa jatketaan 24.9.2023 asti ja aiemmin tulleet hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Hellevi Kunnas, hellevi.kunnas(at)kouvola.fi, 02061 55054
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Talous ja strategia

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat